2011 06 04 BMW Diplomats Cup

BMW Group Charity Polo Cup 2011 június 4

05teamceremony1-

A csodálatosan szép Váli-völgyben működő Magyar Polo Clubban került megrendezésre a nemzetközi lovaspóló tournament, melynek fővédnöke Martonyi János Külügyminiszter és Hende Csaba Honvédelmi Miniszter volt. Az eseményt úgy időzítették, hogy egybeessen a Magyar Úniós elnökséggel és a hazánba akkreditált nagykövetek és katonai attasék voltak a rendezvény díszvendégei. Rajtuk kívül a magyar köz és társadalmi élet számos jelentős személye megjelent.

  A magyar lovaspóló játékosokon kívül lengyel, belga, argentin, kolumbiai, osztrák, és szlovák versenyzők indultak az 5 résztvevő csapatban. Az izgalmas mérkőzések  kettős döntetlen első helyezést eredményezett 7:7 arányú döntetlen eredmény alakult ki ugyanis a Dr. Ivanics György által vezetett BMW White Magyar Csapat és a Tomas Tokarszki által vezetett BMW Blue Lengyel Csapat között.

  A rendezvény fő támogatója a Budapest Motors volt. A felnőttek megcsodálhatták és megvásárolhatták a kiállított csodálatos BMW és Mini Morris kocsikat, a gyerekek kedvence a kis BMW versenypálya volt.

  A nyertes csapatokon kívül díjazták a legjobb női versenyzőketlegszebb kalapokat, a legszebb lovat is a szponzorok által felajánlott díjakkal. A Hemingway étterem szolgáltatta az igen fínom falatokat, és a Malatinszky borászatnak köszönhetően a közönség megkóstolhatta nívós boraikat is és a finom hazai Zwack pálinkákat. Igen kelendő volt a Mövenpick jégkrém a napsütésben.

06hegycsucs-

0guests-

0guests1-

 A fotógalériában igen sok szép képet megkinthet e csodálatos esményről