2014 június 8 Budapest Challenge Cup BMW DIPLOMATS Tournament

Pretty Woman a Magyar Polo Clubban

 bmw--0editleokicsi

 3 lnyokvv3-

Julia Roberts főszereplésével híressé vált film pólós jelenete elevenedett meg azok számára, akik június 8-án, Pünkösd vasárnap kilátogattak Tabajdra a csodálatosan megszervezett Budapest Challenge Polo Cup, BMW Diplomats Tournament lovaspóló rendezvényre, melynek fővédnöke Tarlós István Budapest főpolgármestere. A rendezvényt az USA Nagykövetségét képviselő Christopher Ball Tiszteletbeli Konzul nyitotta meg.

 markandregoodfriend-

Christopher Ball Tiszteltbeli Konzul

Magyarországra akkreditált diplomaták mellett, a gazdasági és társadalmi élet rangos képviselői gyűlnek össze hagyományosan e pazar sportrendezvényen évente június első hétvégéjén, melyen a Gundel étterem szolgálta fel az étkeket, melyhez Tokaji Bardon és a Villányi Cassiopeiai borokat kóstolhattak a VIP vendégek.

 gundel-Gundel étterem kínálata


Ilyen jelentős néző és versenyző létszámú, rangos lovaspóló torna még soha nem volt korábban Magyarországon, ezért óriási sikere volt ez a lovaspóló sportágnak. A pólócsapatok játékosai is a világ számos országából (USA, Mexikó, D-Afrika, Anglia, Argentína, Belgium, Ausztria, Szlovákia, Oroszország) érkeztek, hogy összemérjék erejűket a magyar versenyzőkkel. A lovaspóló a lovagi tornák küzdelmeire emlékeztető izgalmas és kemény küzdő csapatsport. A lovak és lovasaik egymásnak feszülnek, miközben az ökölnyi labdát igyekeznek az ellenfél kapujába juttatni, hogy győztesként a Herendi Porcelánmanufaktúra által készített porcelán díjakat elnyerhessék.

 csapatok-

csapatok felvonulása

 1 akcio3-

Izgalmas, kemény akció jelenet IronFx-FlowAviation mégkőzésen

 3 legszebb--

Legszebb ló Veronica és tulajdonosa (balra) Dr. Ivanicsné Verasztó Edit

A rangos BMW Diplomats Cup-ot a Dr. Ivanics György, a klub elnöke által vezetett IronFx csapat nyerte, míg a Budapest Challenge Polo Cup végül a Cassiopeia csapata vihette el. Így kettős magyar csapat győzelemnek örülhetett a lelkesen szurkoló közönség. A csodálatos napsütéses időben 400 vendég látogatott ki, hogy megtekintve a rendezvényt e sportág jó hírét továbbvigyék a Nagyvilágba.

 1 cassiopeia team-Budapest Challenge Polo Cup győztese a Cassiopeia csapat

 0 ironfx team-

BMW Diplomats Cup Győztese az IronFx csapat

 5 herend diplomats cup

Herendi Porcellánmanufaktúra BMW Diplomats Cup

A rendezvény jótékonysági programja a Mosoly Alapítványt támogatta. Sor került IronFx tombolára, a hagyományos kalapversenyre, és a legszebb ló is díjazva lett. FlowAviation privát jet szolgáltatását, Schoeffel fantasztikus gyöngysorait, Lotus Home luxus kerti bútorait kaphatták ajándékként. (Alább látható a résztvevő csapatok játékosai, eredményhirdetés után.)

 flowaviation-

 mosolyalaptvny-

 2 csapatok1-