2011 CEPA/SUPA Magyarok a Guards Polo Club-ban

2011 julius 3-10 között Angliában vendégszerepeltek a Magyar Junior Lovaspóló Válogatott keret tagjai a CEPA (Central European Polo Assocation) Junior Lovaspóló Válogatott csapat tagjaiként.

Charles Betz a SUPA (Schools and Universities Polo Assocation) részéről hívta meg lovaspóló játékosainkat e rendezvényre. A CEPA elnökeként  a tagszervezetek játékosaiból baron Richard Drasche Wartinberg jelőlte ki a csapat tagokat, és Almásy Antal volt a CEPA csapat szakvezetője.

2011guardsclub2- 2011guardsclub- 

Fiatal lovaspóló versenyzőinknek igen nagy lehetőséget kínált e verseny, mely igen reprezentatív  helyen zajlott.

A Guards Polo Cub Anglia leghíresebb pólóklubja, ahol az olyan híres versenyeket is rendezik, mint a Queen’s Cup, a legrangosabb pólóversenyzők részvételével. Itt lovaspólóznak az Angol Királyi ház tagjai is. (Charles, Villiam, és Harry)

Bővebb információ:

www.guardspoloclub.com

2011teams- 2011lamartina-

Játékosaink bérelt lovakon játszhattak, ennek ellenére szépen helyt tudtak állni, azonban végül az Angol csapat nyerte a tornát.

Az itt szerzett tapasztalatok és élmények, azonban igen sokat segíthetnek a további sportéletben való szereplésüknek. (Még több képet megtekinthet a fotógalériánkban.)

A CEPA/SUPA tournament következő állomása a Magyar Polo CLubban lesz 2011 augusztus 25-28 között megrendezésre kerülő CEPA/SUPA International Junior Polo Cup révén.

Hazánban érkezik ekkor az Angol Junior Válogatott csapat mellett, a Lengel, Osztrák és Német junior játékosok is. Szeretettel várunk minden érdeklődőt e mérkőpzéseken a Magyar Polo Clubban.